Wordpress en Joomlaspecialist in Baarn, Soest en Amersfoort

Neem contact op: 06-20497800

Joomla & WordPress optimalisatieservices voor websites
Snelle websites staan ​​hoger in Google en krijgen meer klanten en verkopen

We bieden een professionele website-prestatiedienst die garant staat voor het versnellen van uw WordPress- en Joomla-website. 
Een trage website kost u klanten. Een snelle website helpt u om hoger te scoren in Google, wat op zijn beurt leidt tot meer verkeer en verkopen.
Als u meer verkeer wilt, kunt u bij verkoop en gelukkiger klanten ons vandaag nog inhuren.

Google Website Ranking

Google maakt gebruik van de prestaties van websites als onderdeel van het algoritme van de zoekmachine om sites in de zoekresultaten van zoekmachines te rangschikken. Snelle websites staan ​​hoger in Google vergeleken met trage websites.

Meer websiteverkeer en verkoop

Google en klanten houden van snelle websites. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat het versnellen van uw website u helpt om hoger te scoren in Google en meer websiteverkeer en -verkopen te genereren

Tevreden klanten

Websitebezoekers verwachten snelle websites te zien. Onderzoek heeft aangetoond dat als een site niet binnen 5 seconden of minder wordt geladen, de bezoeker naar de volgende site gaat en u klanten en verkopen verliest.

Website Speed Promise

We hebben vertrouwen in de diensten die we aanbieden op de website. We garanderen dat we uw website kunnen versnellen en in 5 seconden of minder kunnen laden op basis van gegevens van gtmetrix.com

Support

We bieden volledige ondersteuning voor de diensten die we aanbieden op de website. Als u technische problemen ondervindt vanwege het werk dat we hebben voltooid op uw website, zal ons ondersteuningsteam het probleem voor u oplossen.

Contact

Neem  met ons op voor een passende offerte

Contact

Google Reviews

Algemene voorwaarden | Privacy StatementSitemap 
Copyright © 2018 Seytec Webdevelopment